BLIZ LENS TEHNOLOGIJA™

Vse leče BLIZ so opremljena s tehnologijo Bliz Lens, ki zagotavlja najvišje optične standarde. Materiali in proizvodne tehnike so izbrani tako, da zagotavljajo največjo varnost in jasnost, tudi v najtežjih pogojih.Z očali BLIZ se boste lahko popolnoma osredotočili na doseg najboljših rezultatov.

N E O V I R A N  P O G L E D

Leče BLIZ so narejene iz BLIZ X-PC™, skoraj nezlomljivega polikarbonata, tudi za močne udarce z veliko hitrostjo. Ta najsodobnejši material leč ponuja tudi 100% filter za škodljive UVA in UVB žarke.

Očala Bliz so opremljena z dvojno lečo, ki preprečuje nastanek kondenzata, ko topel zrak vašega diha pride v stik s hladno lečo. Prevleka proti megli v očalih pomaga, medtem ko zračniki ob straneh, zgoraj in spodaj odstranjujejo topel zrak iz notranjosti očal.

Bliz očala so zasnovana z odličnim prezračevalnim okvirjem, ki preprečuje zameglitev očal. Notranja leča je narejena iz acetata z najboljšo zaščito proti zarositvi na trgu. Vsa očala Bliz so v skladu z evropskim standardom 174: 2001 in zagotavljajo najvišjo kakovost leč za vsako vreme, vsako svetlobo, vse terene in vsako hitrost, tako da se lahko osredotočite le na doseg najboljših športnih rezultatov.

BLIZ-Kontrast-leč

K O N T R A S T

Materiali in proizvodne tehnike so skrbno izbrani in preizkušeni, da zagotovijo največjo varnost in jasnost, tudi v najtežjih pogojih.

Bliz Slovenija – Tehnologije

S P R O Š Č U J O Č E  B A R V E

Vse leče so skrbno izbrane za popolno sprostitev vaših oči.

 

TEHNOLOGIJE NAŠIH LEČ

BLIZ-precision

Precision Lens Technology™ je razvita  v skladu z najzahtevnejšimi varnostnimi standardi. Leče BLIZ, ki preprečujejo izkrivljanje vidnega polja omogočajo, da se vaše oči sprostijo in osredotočijo. Poleg tega vsa očala s Precision  Lens Technology zagotavljajo maksimalno UV zaščito, X-PC zaščito pred udarci, zaščito pred  razbitjem, proti praskam in odbijajo vodo. Leča je dobavljiva v večplastni ali polarizirani različici.

BLIZ-ultra

BLIZ ULTRA LENS SCIENCEje vrhunska tehnologija leč. Zagotavlja popolno vizijo v skoraj vsakem okolju, saj prvič združuje najdaljši seznam funkcij – proti rosenju, fotokromatična, natančna ukrivljenost,  maksimalna UV zaščita, oleofobna, večplastna zaščita, odbijajoča vodo,  NANO trdi zaščitni sloj, XP-C funkcija proti razbitju leče.

Bliz Slovenija – Tehnologije

Bliz Opti Lens Technology™ vam omogoča spremljanje vaših rezultatov. Z diskretno povečanim (+0,5, 1,0 2,0) vidom v spodnjem delu objektiva Bliz Fusion Lens vam pomaga pri branju kolesarskih računalnikov, mobilnih telefonov in drugih majhnih besedil, ki so vam pri roki.

 

Bliz Slovenija – Tehnologije

Bliz Hydro Lens Technology™ je naš vmesni tip leč. Zagotavlja funkcije:  popolna ukrivljenost leče, maksimalna UV zaščita, zaščitaX-PC proti razbitju leče,  hidrofonost, zaščita proti praskam. Leča je dobavljiva v večplastni ali polarizirani različici.

BLIZ-fusion

Bliz Fusion Lens Tech™ je standardna leča v liniji izdelkov BLIZ Active. Zagotavlja popolno krivino, maksimalno UV zaščito, funkcijo proti razbitju. Leča je dobavljiva v večplastni ali polarizirani različici.

BLIZ-nanooptics-technology

Nano Optic Lens™ – S kombiniranjem različnih materialov v eno samo lečo vam Nano Optics omogoča popoln vid brez izkrivljanja slike, ki jih sicer lahko zaznate v standardni dvojni leči. Nano Optics ima tudi edinstveno funkcijo proti rosenju, ki je vsaj 3-krat boljša od standardnih dvojnih leč.